Kahramanmaraş İletişim ve Paylaşım Platformu

Ana Sayfa Kimler Online Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Go Back   Kahramanmaraş İletişim ve Paylaşım Platformu > Yaşam & Hayata Dair > Kültür & Sanat
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arcade Forumları Okundu Kabul Et

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Yazarlığa ilk adım için büyük fırsat - Duyuru -
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
162

Seçenekler Stil
Alt 06.03.2008, 17:51   #1
Eshabil
Aktif Üye

Eshabil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Asteroids Champion! Space Invaders Champion!
Tesekkür: 602
132 Mesajina 488 Tesekkür Aldi
REP Gücü : 3822
REP Puanı : 380953
REP Seviyesi : Eshabil genießt hohes Ansehen Eshabil genießt hohes Ansehen Eshabil genießt hohes Ansehen Eshabil genießt hohes Ansehen Eshabil genießt hohes Ansehen Eshabil genießt hohes Ansehen Eshabil genießt hohes Ansehen Eshabil genießt hohes Ansehen Eshabil genießt hohes Ansehen Eshabil genießt hohes Ansehen Eshabil genießt hohes Ansehen
Standart Yazarlığa ilk adım için büyük fırsat - Duyuru -

ÜNLÜ YAZARLARDAN GENÇ YAZAR ADAYLARINA KURS

Marmara Eğitimciler Derneği tarafından düzenlenen Yazarlık Kursu'nun yeni dönemi başladı.

Prof. Dr. Ümit Meriç, Prof. Dr. Osman Özsoy, Hüseylin Gülerce, Sadık Yalsızuçanlar, Ali Çolak, Alev Alatlı, Doç. Dr. Ahmet Turan Alkan, Ali Bulaç, Ali Ayçil, Rasim Özedören, Hilmi Yavuz, Ali Ural ve Mehmet Doğan, yazar adaylarını bekliyor..

Ağırlıklı olarak öğretmenlerin katıldığı ve yazarlığa ilgi duyan herkesin ilgi gösterdiği program, tahlil atölyesi, uygulama atölyesi ve seminer dersleri olmak üzere üç ana başlıkta yürütülüyor.

Ünlü yazarlarla tanışma fırsatı da sunan programın hocaları arasında; Prof. Dr. Ümit Meriç, Prof. Dr. Osman Özsoy, Hüseylin Gülerce, Sadık Yalsızuçanlar, Ali Çolak, Alev Alatlı, Doç. Dr. Ahmet Turan Alkan, Ali Bulaç, Ali Ayçil, Rasim Özedören, Hilmi Yavuz, Ali Ural ve Mehmet Doğan gibi isimler bulunuyor...

Öğretmenlerin oluşturduğu Marmara Eğitimciler Derneği'nde senaryo, diksiyon, Osmanlıca, Yazarlık İhtisas, Hat, Ebru, Gitar, Ney, Tezhip-Minyatür Kurs kayıtları da devam ediyor. Dernek ve kurslar hakkında geniş bilgi için www.egitimder.org adresine bakılabilir.

Bazı İ'simler acıtır, anınca... Ve S'evdalar gecelere vurur. Dalgalar T'erennüm eder, bir kaç yaralı yüreğe... A'h edip ağlayan martıların gözyaşı yüreğe değdikçe büyür insan. Yoksa çözemez N'edenini firak dolu vuslatların... B'en içinde kaybolur, "sen"sizce... Ve aslında U'mut, kız kulesinde mahpus prensestir. L'âl, zarif ve mahzun şarkılar söyler..

Kusura bakma
İstanbul...
Eshabil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Adsense Reklamları

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil